Club Delft Vrijwilligers


Ben jij vrijwilliger in de Delftse culturele sector? Of wil jij dat graag worden? Sluit je vandaag nog aan bij Club Delft Vrijwilligers. Wij doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nóg een stukje leuker te maken. Club Delft Vrijwilligers leert je nieuwe culturele organisaties kennen, brengt je in contact met andere vrijwilligers en inspireert je tijdens de leerzame workshops. Sluit je aan als Club Delft Vrijwilliger, door hier te klikken.

Word lid van de grootste groep culturele vrijwilligers in Delft.

De culturele sector in Delft bruist! Met talloze festivals, theaters en musea is er altijd wel iets te beleven. Deze culturele organisaties en evenementen kunnen niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers en als bedankje voor jou is er vanaf nu Club Delft Vrijwilligers.

 

Wat doet Club Delft Vrijwilligers


We houden je graag ieder kwartaal op de hoogte van alle toffe culturele vrijwilligersfuncties in Delft. We organiseren daarnaast leuke en inspirerende bijeenkomsten én we organiseren gratis toegankelijke workshops. Bij Club Delft Vrijwilligers ontdek je culturele organisaties, ontmoet je andere vrijwilligers en leer je meer tijdens de workshops.

 

Workshops voor vrijwilligers


Speciaal en alleen voor Club Delft Vrijwilligers bieden we in 2018 en 2019 verschillende workshops aan. We doen dit samen met Stichting KEES. KEES (en Club Delft) houdt van cultuur en van alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Daarom bieden wij samen met KEES verschillende workshops aan om jullie te bedanken en te ondersteunen. De komende maanden staan er vier workshops op de planning.

 

1. Zondag 13 mei 2018 | Kick-off & Gastvrijheid
Vervelende bezoekers tóch op een gastvrije manier ontvangen en behandelen, hoe doe je dat? Over plezier in je werk, omgaan met klachten en het herkennen van verschillend
gefrustreerd en agressief gedrag. Welke reactie werkt het beste?

 

2. Zaterdag 6 oktober 2018 | EHBO voor festivalvrijwilligers
Wat mag en moet je wel en niet doen als vrijwilliger? Over de gevolgen van drank- en
drugsgebruik, de stabiele zijligging en het verplaatsen van onwel geworden bezoekers.

3. Zaterdag 19 januari 2019 | Techniek voor vrijwilligers
Een algemene training over licht of geluid. Over stekkers, spanbanden, de lichttafel, stroom en wel of niet de waterkoker inpluggen.

4. Zaterdag 6 april 2019 | Gastvrijheid
Wat is gastvrijheid eigenlijk en hoe straal je dit uit? Over plezier in je werk, actief blijven en omgaan met lastige bezoekers.

 

Meld je aan!


Sluit je aan als Club Delft Vrijwilliger, door hier te klikken. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Mara Liza de Bakker via maraliza@delftfringefestival.nl.

 

Over Club Delft Vrijwilligers


Club Delft Vrijwilligers is een initiatief van Delft Fringe Festival en wordt vormgegeven in samenwerking met het Rietveld Theater, Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft. Dit initiatief is mede-mogelijk gemaakt door Gemeente Delft.

Terug omhoog